okladka Wieprzownia mięsem bezpiecznym dla konsumentów

Unikatowe opracowanie dotyczące mięsa wieprzowego pochodzącego z polskiej produkcji opartej na gotowych paszach. Badania w zakresie bezpieczeństwa tego mięsa, jak i jego wartości odżywczych, mają dla zdrowia publicznego niezwykle istotne znaczenie. Ich wyniki są tym bardziej istotne, iż współczesna, prezentowana w opracowaniu, produkcja trzody chlewnej przeszła znaczne przeobrażenie, w stosunku do tradycyjnego charakteru chowu tych zwierząt. Wieprzowina jest jednocześnie ważnym produktem spożywczym i należy do najczęściej spożywanych mięs i jego przetworów w Polsce.

 pobierz

Polski Związek Hodowców i Producentów Trzody Chlewnej 
„POLSUS" 
ul. Ryżowa 90
02-495 Warszawa
tel. +48 22 723 08 06
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

 

Modernizacja strony internetowej www.polsus.pl sfinansowana z Funduszu Promocji Mięsa Wieprzowego

 

© Wszelkie Prawa Zastrzeżone - 2017
Projekt i wykonanie CFTB.PL

UWAGA! Ten serwis używa plików cookies.

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Czytaj więcej…

Zrozumiałem

Wszystko o plokach cookies tutaj